Fork me on GitHub

Announcement

The oneye project has been discontinued. You might not expect further fixes and support from us. All community related systems are set to read-only mode. Though feel free to download and use oneye as-is or even fork it over at GitHub.

#1 2011-09-23 21:16:04

lucaferrario
Administrator
From: near Como, Italy
Registered: 2011-07-15
Posts: 91

[FIXED] Sounds not working in IE

Hi all,
I think that anybody of the veterans of eyeOS developers (Lars, Matthew, Daniel, Alexandre, etc...) know that sounds do not work under any version of Internet Explorer (including IE9).
Before even beginning to investigate on it, I just wanted to ask you what is the reason and if in your opinion it's possible to fix or not...
Thanks!

Last edited by lucaferrario (2011-10-03 13:47:23)

Offline

#2 2011-10-03 09:19:03

lars-sh
Administrator
From: near Hamburg, Germany
Registered: 2011-07-14
Posts: 731
Website

Re: [FIXED] Sounds not working in IE

Hi Luca,

I just tested the sounds in IE9 (32 bit) on Windows 7 Home Premium x64... It works. Maybe your Flash player isn't up to date or disabled?!


Best regards,
Lars Knickrehm

The oneye project.

Offline

#3 2011-10-03 13:36:04

lucaferrario
Administrator
From: near Como, Italy
Registered: 2011-07-15
Posts: 91

Re: [FIXED] Sounds not working in IE

Ahaahah I can't believe it....
This is the problem of never using IE...I didn't see that flash was disabled big_smile
Sorry for this false alert! roll

Offline

Board footer

Powered by FluxBB