Fork me on GitHub

Announcement

The oneye project has been discontinued. You might not expect further fixes and support from us. All community related systems are set to read-only mode. Though feel free to download and use oneye as-is or even fork it over at GitHub.

#1 2015-05-23 08:43:04

Wolfy
Member
Registered: 2015-05-12
Posts: 313

I broke the bottom bar

This is probably related somehow to my previous post about the task bars items not moving and placing correctly.  I was rearranging my bottom task bar.  I moved stuff around, deleted the lines and put in new lines and spaces.  When I was done, it looked great, but I noticed the open and minimized windows no longer appear down there.  If you minimize a window it just disappears.  It's still running but you can't get to it.  I know that all the elements that I tried to placed on the left, were incorrectly  started on the right and had to be moved into place crossing the area where the window tabs would appear.  The only other thing I could think of is when I was deleting old lines and spaces, I inadvertently deleted the windows tabs.


Wolfy
https://www.facebook.com/groups/oneye/
Currently accepting new users...  http://www.OS1.hawkwolf.net
onEye admins: OS1 is a beta testing hotbed. Non-core apps available upon request.

Offline

#2 2015-05-23 10:35:02

Wolfy
Member
Registered: 2015-05-12
Posts: 313

Re: I broke the bottom bar

I jut realized I used really odd ball software while doing the "work" that messed up my task bar.  I was running Icaros with Odyssey Web Browser.  I don't know why I thought it wouldn't matter what browser I used.  Then I was testing the site in PCBSD with Konquorer and realized the browser does make a difference.  Konqueror displays the site well enough, but does not do the right click popups at all.  I should probably limit all editing of the site properties to Firefox?


Wolfy
https://www.facebook.com/groups/oneye/
Currently accepting new users...  http://www.OS1.hawkwolf.net
onEye admins: OS1 is a beta testing hotbed. Non-core apps available upon request.

Offline

#3 2015-05-23 20:58:03

Wolfy
Member
Registered: 2015-05-12
Posts: 313

Re: I broke the bottom bar

I had a Guest account setup previously.  When I log in to Guest, the bottom bar is still unmodified and works properly.  Is there a way to rebuild my root's bottom bar using code from the Guest account?  I'm such a noob at php and such, but it looks very modular in that way.  Can I transplant the modules and fix it?


Wolfy
https://www.facebook.com/groups/oneye/
Currently accepting new users...  http://www.OS1.hawkwolf.net
onEye admins: OS1 is a beta testing hotbed. Non-core apps available upon request.

Offline

#4 2015-05-24 10:17:37

Wolfy
Member
Registered: 2015-05-12
Posts: 313

Re: I broke the bottom bar

I reset everything by copying /system/conf/skel/conf/eyeDock/conf.xml to users/rt4/root/conf/eyeDock.  It seems to have reset the bottom task bar back to the beginning.  I'm not sure exactly what caused that.

Last edited by Wolfy (2015-05-24 10:19:32)


Wolfy
https://www.facebook.com/groups/oneye/
Currently accepting new users...  http://www.OS1.hawkwolf.net
onEye admins: OS1 is a beta testing hotbed. Non-core apps available upon request.

Offline

#5 2015-05-24 17:15:05

Wolfy
Member
Registered: 2015-05-12
Posts: 313

Re: I broke the bottom bar

Well, it wasn't exclusively the fault of Aros and OWB. I duplicated the bug using Win8.1 and opera.  Menu items still do not go up or down and the left and right functions only work when they want to.  I added a space and it started on the right side instead of the left and every time I tried to move it left another space was created.  I tried to delete one of them and the window tab deleted instead.  I haven't done much with top bar, but the bottom bar definitely has problems.


Wolfy
https://www.facebook.com/groups/oneye/
Currently accepting new users...  http://www.OS1.hawkwolf.net
onEye admins: OS1 is a beta testing hotbed. Non-core apps available upon request.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB