Fork me on GitHub

#1 2014-05-14 17:35:02

sazearte
Member
From: France
Registered: 2013-10-23
Posts: 234

[FIXED] force change backgrounds

To see my new backgrounds I have to reconnect or to f5.

Another bug:
It rarely happens that the connection has my session fails and stay on the loading screen, I am forced to f5 to return to the screen connection.
Could you put a code that forces disconnection after a while ?

Offline

#2 2014-05-16 18:04:46

lars-sh
Administrator
From: near Hamburg, Germany
Registered: 2011-07-14
Posts: 723
Website

Re: [FIXED] force change backgrounds

What version of oneye are you using?


Best regards,
Lars Knickrehm

The oneye project.

Offline

#3 2014-05-16 21:46:47

sazearte
Member
From: France
Registered: 2013-10-23
Posts: 234

Re: [FIXED] force change backgrounds

Sorry,  0.9.5 preview

On second bug, it happened to me very often, I think it's a loss of internet connection during the disconnection phase.
It would be nice to add a javascript function that refreshes the page after 30seconde for example if the user is blocked Forever

Last edited by sazearte (2014-05-16 21:49:44)

Offline

#4 2014-07-30 12:06:22

lars-sh
Administrator
From: near Hamburg, Germany
Registered: 2011-07-14
Posts: 723
Website

Re: [FIXED] force change backgrounds

Just to remember: Additional information can be found at http://forums.oneye-project.org/viewtopic.php?id=502 .


Best regards,
Lars Knickrehm

The oneye project.

Offline

#5 2014-08-30 10:17:09

lars-sh
Administrator
From: near Hamburg, Germany
Registered: 2011-07-14
Posts: 723
Website

Re: [FIXED] force change backgrounds


Best regards,
Lars Knickrehm

The oneye project.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB