Fork me on GitHub

Announcement

The oneye project has been discontinued. You might not expect further fixes and support from us. All community related systems are set to read-only mode. Though feel free to download and use oneye as-is or even fork it over at GitHub.

#1 2014-08-01 09:20:50

gmurray
Member
Registered: 2014-08-01
Posts: 13

Trying to use joomla to auto login to desktop

Ive been trying to find the best way to use joomlas credentials to create and or login a user automatically to the desktop system.

Any help would be greatly appreciated.

Thank You smile

Offline

#2 2014-08-02 18:40:33

lars-sh
Administrator
From: near Hamburg, Germany
Registered: 2011-07-14
Posts: 731
Website

Re: Trying to use joomla to auto login to desktop

Welcome to the oneye community.

There seems to be a plugin over at http://www.heinelt.info/index.php?optio … &Itemid=38 .

I actually didn't test it, but the (ugly) code seems to do what you want it to.

If you meed some more help, just tell us.


Best regards,
Lars Knickrehm

The oneye project.

Offline

#3 2014-08-03 00:43:53

gmurray
Member
Registered: 2014-08-01
Posts: 13

Re: Trying to use joomla to auto login to desktop

well thats definitely a start, i need to know figure out how to bypass the login for eyeos all together and make it so when you login with joomla it auto logs you in as well.

Offline

#4 2014-08-05 17:05:37

lars-sh
Administrator
From: near Hamburg, Germany
Registered: 2011-07-14
Posts: 731
Website

Re: Trying to use joomla to auto login to desktop

SSO (Single-Sign-On) with Joomla and oneye isn't that easy for now, sorry. You'll Need to find your own way to accomplish that.

Just a tip: You can auto-login a user, when calling oneye the following way:

index.php?username=<username>&password=<password>


Best regards,
Lars Knickrehm

The oneye project.

Offline

#5 2014-08-06 04:49:03

gmurray
Member
Registered: 2014-08-01
Posts: 13

Re: Trying to use joomla to auto login to desktop

I found sort of a work around that ive been using. Problem we run into is it doesnt always go all the way through and youd have to refresh. Im not sure if thats because of my server or what not. But on a fresh reload of the system it will every so often 1-10 hang on the login screen instead of pushing past it to the desktop.

Thank You any advice would be helpful smile

Offline

#6 2014-08-06 14:17:00

lars-sh
Administrator
From: near Hamburg, Germany
Registered: 2011-07-14
Posts: 731
Website

Re: Trying to use joomla to auto login to desktop

Sorry, can't help you with that. The URL crap is just a small hack, nothing I could support at all...


Best regards,
Lars Knickrehm

The oneye project.

Offline

#7 2014-08-18 11:05:30

sazearte
Member
From: France
Registered: 2013-10-23
Posts: 234

Re: Trying to use joomla to auto login to desktop

Have you tried it with JFusion ?
Personally it did not work.

Offline

#8 2014-08-18 11:39:05

lars-sh
Administrator
From: near Hamburg, Germany
Registered: 2011-07-14
Posts: 731
Website

Re: Trying to use joomla to auto login to desktop

I didn't, sorry.


Best regards,
Lars Knickrehm

The oneye project.

Offline

#9 2014-09-11 14:09:23

sazearte
Member
From: France
Registered: 2013-10-23
Posts: 234

Re: Trying to use joomla to auto login to desktop

In terms of auto login I do not know.

By cons I develop a script to convert a user account Oneye
You must retrieve the username and password
and you have changed the var $repertoirebase

$repertoirebase is your oneye dir for example: 'your_oneye_dir/system/

http://pastebin.com/r1nPaJBx

Offline

Board footer

Powered by FluxBB